Nog geen wettelijke verplichte AVG privacy-verklaring op uw website?
Sinds 25 Mei 2018 is het wettelijk verplicht om een AVG privacy-verklaring op uw website kenbaar te maken.
Geen mogelijkheden of tijd gehad om uw wettelijk verplichte AVG privacy-verklaring te maken?

U wekt vertrouwen bij uw klanten/clientele door verantwoordelijk om te gaan met zijn of haar privacy-gegevens.

Bizz Promotions levert uw AVG verklaring voor maar € 45.00 excl.21% btw.

*Uw AVG document wordt in PDF aangelevert.
*Plaats uw AVG document in de footer van uw website.
*Uw webmaster kan uw AVG document in uw website implementeren.

---------------------------------
Bizz Promotions Emmen. : 0591 - 643486.

Email:bizzpromotions@ziggo.nl


Bizz Promotions Sales.                                                               Sales & Marketing ons vak.

                                                                                                                                               

IP Marketing.

U bent uw nieuwe onderneming onlangs gestart. Mooie website in combinatie met Facebook Twitter Instagram.... dik voor elkaar. Maar nu wachten op nieuwe klanten.

Nee, die komen niet vanzelf. Je website goed technisch SEO content opgebouwd zowel in de broncode als je mooie lay-out? Ja dan zal spoedig je order-portefeuille goed gevuld zijn. Maar je wilt meer klanten en met name uit de Business to Business markt. Hoe...? Je bent geen ster of held om zomaar " koud " te bellen of te bezoeken.

Bizz Promotions Webdesign Emmen legt die hoge drempel veel lager met IP Marketing. Een uniek stuk software oftewel script implementeer je in de broncode van je website en ja hoor...de gewenste bezoeker heeft interesse in jou waardevolle onderneming.   Welk bedrijf heeft mijn website bezocht...? Wie is die contactpersoon.. Hoelang is de bezoeker op jou website geweest...?    Waar liggen zijn of haar interesse's...?

Heeft jou bezoeker in de webshop artikelen in het winkelmandje gedeponeerd maar alsnog geannuleerd...?

Slimmer klanten werven via IP Marketing.

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf is het belangrijk om zoveel mogelijk klanten te werven. Je hebt een goede website en je houdt het bezoekersaantal via Google Analytics nauwlettend in de gaten. Je doel is uiteraard om zoveel mogelijk klanten via je website te werven. IP Marketing helpt je om beter inzicht te krijgen in welke bedrijven of instanties je website bezoeken en om zo nieuwe klanten te realiseren. Door gebruik te maken van IP Marketing software verkrijgbaar via www.bizzpromotions.nl worden de bezoekers geïdentificeerd en is het voor jou makkelijker om te analyseren welke ondernemingen geïnteresseerd zijn in de producten of diensten die je aanbied. Deze manier van marketing is onmisbaar voor elke bedrijf!

Voorbeeld 1:

Een rijschool-onderneming is van plan om haar vloot uit te breiden met een tiental nieuwe les auto's. Hij bezoekt jou garage dealer website om zich te orienteren op prijs service model auto. Met jou IP marketing tool meet deze alles wat belangrijk is om te reageren op diegene die geinteresseert is in jou garage dealer onderneming.

Voorbeeld 2.

Een bedrijf organiseert een bedrijfsfeest voor haar medewerkers en wil graag een uitgebreid warm buffet. Zoekt een onderneming een catering bedrijf om zich te informeren welk buffet welke hapjesschalen kortom alles wat nodig is om het feest cullinair te doen slagen. Met jou IP marketing tool meet deze alles wat belangrijk is om te reageren op diegene die geinteresseert is in jou catering-onderneming.

IP adressen geven veel waardevolle informatie over jou zakelijke bezoeker. Denk bijvoorbeeld aan fysieke locatie, tijdzone en bedrijfsnaam. Het is mogelijk om met het IP adres van de bezoeker tientallen datapunten te vinden zoals: bedrijfsnaam, branche van het bedrijf, aantal medewerkers, locatie van het en zelfs de oprichtingsdata van het bedrijf. Deze data geeft een enorm voordeel: het is nu mogelijk om direct de doelgroep aan te spreken en te laten zien dat je hun behoeften snapt.

Samen met Bizz Promotions Webdesign Emmen is het mogelijk om een gedegen salesplan op te stellen en deze om te buigen naar warme leads. Hoe simpel is het om gebruik te kunnen maken van IP Marketing? Heel simpel. Meldt u zich aan bij Bizz Promotions Webdesign te Emmen. U ontvangt van Bizz Promotions Webdesign een uniek stukje software oftewel script die u vervolgens plaatst in de broncode van uw website. Wellicht kunt u dit zelf of uw webmaster. De meting gaat lopen en u krijgt dagelijks een rapportage van wie er op uw website is geweest-hoelang-en waar heeft de bezoeker speciaal naar gekeken-waar liggen zijn interresse's. Kortom uw nieuwe klanten op een bordje gepresenteerd.

Mooi toch?

Iedere dag ontvang je per email alle belangrijke informatie die relevant zijn om jou nieuwe klanten binnen te halen.   Kortom alles wat je nodig bent om die hoge lat lager te plaatsen.   Bizz Promotions Webdesign Emmen geeft u gehele proffessionele ondersteuning hoe adequaat te reageren op de voor u zo belangrijke geinterresseerde bezoeker.

Interresse?

Vul uw aanvraag formulier in voor 30 dagen IP Marketing proef abonnement.


Voor meer info voorwaarden bel of mail:


Bizz Promotions Webdesign.

Mantingerbrink 117- 7812 MC

Emmen.
The Netherlands
0591- 643486.

Nr.Kamer van Koophandel:04047369.

Btw.nr.NL1112.83.954.B02.

bizzpromotions@ziggo.nl
         

       
Bizz Promotions Sales en Marketing heeft bij een groot aantal multinationals haar succesvolle sales en marketing activiteiten omgezet in uitstekende verkoopresultaten.

Voor o.a: Heineken-Nestle-Unilever-Kneipp-Adidas-Amstel-Quaker snacks-Albert Heijn-Ferrero-Iglo hebben wij door toepassing van onze vakbekwame marketing vaardigheden en  met name in de retailbranche a-merken kunnen positioneren.