Nog geen wettelijke verplichte AVG privacy-verklaring op uw website?
Sinds 25 Mei 2018 is het wettelijk verplicht om een AVG privacy-verklaring op uw website kenbaar te maken.
Geen mogelijkheden of tijd gehad om uw wettelijk verplichte AVG privacy-verklaring te maken?

U wekt vertrouwen bij uw klanten/clientele door verantwoordelijk om te gaan met zijn of haar privacy-gegevens.

Bizz Promotions levert uw AVG verklaring voor maar € 45.00 excl.21% btw.

*Uw AVG document wordt in PDF aangelevert.
*Plaats uw AVG document in de footer van uw website.
*Uw webmaster kan uw AVG document in uw website implementeren.

---------------------------------
Bizz Promotions Emmen. : 0591 - 643486.

Email:bizzpromotions@ziggo.nl


Aquissitie ons vak uw Business.

Koude acquisitie? Lastig? Geen tijd?

Onlangs uw eigen onderneming gestart?  Realiserende dat uw toekomstige klanten niet vanzelf komen. Het eerste jaar komen de opdrachten nog wel binnen vanuit uw eigen netwerk. Kennissen vrienden Facebook Instagram etc.   Maar na een jaar of iets langer droogt de tunnel van verwijzingen op.   En ja, geen aandacht besteed aan belangrijke acquissitie. Wat nu?

Het krijgen van een ‘warme lead’, oftewel een aanbeveling of doorverwijzing, is zeker wel de gemakkelijkste, de effectiefste, de efficiëntste en dus de beste manier om aan nieuwe klanten te komen. De denkfout die veel mensen maken is vaak dat zij denken dat kwalitatief goed werk automatisch in nieuwe klanten resulteert. “De klant zal het wel verder vertellen.” Dit gebeurt ook wel, maar meestal als jouw klant specifiek gevraagd wordt om iemand met jouw expertise te noemen. Helaas zul je hierdoor veel kansen mislopen.


Telefonische Acquisitie.

Persoonlijk contact werkt! Denkt u er wel aan dat telefonische acquisitie alleen succesvol is als er structureel aandacht aan wordt besteed? Het werven van nieuwe klanten koude acquisitie is een uitdaging. Bestaande klanten zorgen voor continuïteit, maar nieuwe klanten zorgen voor de gewenste groei. Telefonische acquisitie is een bijzonder effectieve en efficiënte manier om new business te genereren. Het is echter niet altijd even gemakkelijk. Alles staat of valt met het opbouwen van een relatie met uw potentiële klanten. Dus bent u op zoek naar een ervaren acquisitiebedrijf dat de telefonische acquisitie van u overneemt? De professionals van Bizz Promotions Sales helpen u daarbij!

Met telefonische acquisitie maakt u persoonlijk contact met uw potentiële klanten. Persoonlijk contact is nodig om een afspraak te maken. We hebben maar één belangrijke vraag voor u. Wie wilt u als klant? Kunnen wij u van dienst zijn?

Voor meer info bel of mail: