Nog geen wettelijke verplichte AVG privacy-verklaring op uw website?
Sinds 25 Mei 2018 is het wettelijk verplicht om een AVG privacy-verklaring op uw website kenbaar te maken.
Geen mogelijkheden of tijd gehad om uw wettelijk verplichte AVG privacy-verklaring te maken?

U wekt vertrouwen bij uw klanten/clientele door verantwoordelijk om te gaan met zijn of haar privacy-gegevens.

Bizz Promotions levert uw AVG verklaring voor maar € 45.00 excl.21% btw.

*Uw AVG document wordt in PDF aangelevert.
*Plaats uw AVG document in de footer van uw website.
*Uw webmaster kan uw AVG document in uw website implementeren.

---------------------------------
Bizz Promotions Emmen. : 0591 - 643486.

Email:bizzpromotions@ziggo.nlIs uw website wel of niet veilig?

Ziet u dit in uw webadres dan is deze niet voldoende beveiligd.
Ziet u dit in uw webadres dan is uw website beveiligd.

Let op!

Zo’n 86% van de Nederlandse bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken, heeft de beveiliging daarvan onvoldoende op orde. Naast veiligheidsrisico’s voor sitebezoekers, dreigen ondernemers hierdoor steeds meer omzet mis te lopen.

Dat blijkt uit gecombineerd onderzoek van MKB Servicedesk en SIDN, de beheerder van het .nl-domein, na analyse van de bijna 780.000 zakelijke .nl-websites (exclusief webshops). Van de bijna 429.000 bedrijfswebsites die gevoelige data verwerken, deden iets meer dan 367.000 (85,6%) sites dat zonder enige vorm van SSL-encryptie. (Ter vergelijking: van de overheidswebsites is inmiddels 44% hiermee beveiligd.)

Websites met SSL-encryptie zijn te herkennen aan https:// en het ‘slotje’ in de adresbalk van de browser. Bij de meest uitgebreide variant (EV SSL) toont de browser de bedrijfsnaam binnen een groen vlak in de adresbalk. Gebruikers weten dan zeker welk bedrijf eigenaar is van de website. Slechts 0,3% van de bedrijfswebsites die privacygevoelige gegevens verwerken is hiermee uitgerust.

De Wet Bescherming Persoonsgegevens schrijft voor dat websites die wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie verwerken, goed beveiligd worden. De Autoriteit Persoonsgegevens adviseert hiervoor SSL of een andere up-to-date versleutelingsmethode toe te passen en kan in het uiterste geval een boete tot 4500 euro uitdelen.

Bij steeds meer websites zie je een slotje in de adresbalk verschijnen. En dat is maar goed ook, want dit betekent dat de website is beveiligd met een SSL-verbinding.

Wat dit is en waarom het belangrijk is lees je hieronder.

Wat is een SSL-verbinding?

Een SSL-verbinding is een beveiligde verbinding tussen jouw computer en de website. Anderen kunnen niet meelezen met de informatie die jij uitwisselt met deze site.

Ook kun je het certificaat bekijken zodat je zeker weet dat je met de juiste site te maken hebt.

Hoe herken ik een veilige SSL-verbinding?

Simpel:

  • Controleer in de adresbalk of het adres begint met https://
  • Controleer het slotje.
  • Controleer goed de naam van de website: www.bizzpromotions.nl

  • Controleer het SSL Certificaat en of deze door een betrouwbare partij aan de juiste website is verleent.

Waarom is het belangrijk?

Een goed beveiligde website is vooral belangrijk wanneer je gevoelige en minder gevoelige informatie uitwisselt.

Denk aan webshops, sociale media en internetbankieren. Maar ook op sites van bijvoorbeeld cateraars-attractieverhuurders-schilder bedrijven-garages-slagers-verhuis bedrijven lopen risico. Je wil niet dat deze gegevens in verkeerde handen komen en dat deze toegang krijgen tot jouw accounts-email adressen-telefoonnummers-financiele bestedingen-voorkeuren.

Controleer dus altijd of een webshop of andere site waar je gegevens achterlaat gebruik maakt van een veilige verbinding (https:// en een slotje) en of het adres van de website klopt.

HTTPS: De moeite waard?

Google gaat websites met een HTTPS verbinding belonen door ze een hogere positie te geven in de zoekresultaten. Maar wat is een HTTPS verbinding precies en hoe kom je er aan? En is het überhaupt wel de moeite waard?

Om het web veiliger te maken gaat Google de veiligheid van een website mee laten wegen in de beoordeling van een website. Het algoritme zal aangepast worden zodat websites met een beveiligde HTTPS verbinding hoger in de zoekresultaten geplaatst worden. Als je een HTTPS verbinding wil voor jouw website dan kan dat nog best lastig of prijzig zijn.   Laat staan de technische implementatie. Is het daarom wel de moeite waard?

Wat is HTTPS?

HTTPS staat voor ‘HyperText Transfer Protocol Secure’. Dit is een uitbreiding op het HTTP protocol. Het HTTP protocol wordt gebruikt om een webbrowser (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox) te laten communiceren met een webserver waarop een website gehost wordt. De uitbreiding van het HTTPS protocol zorgt ervoor dat deze communicatie versleuteld wordt. Door de encryptie is het niet mogelijk om mee te kijken zonder deze eerste te kraken, wat onmogelijk zou moeten zijn. Je kan zien aan website of deze beveiligd is door naar het begin van het URL te kijken. Als deze begint met http:// dan is de verbinding niet beveiligd. Begint het URL met https:// dan wordt alle data versleuteld.


Hoe kom ik aan een HTTPS verbinding?

Om een HTTPS verbinding te realiseren heb je een SSL certificaat nodig. Een SSL certificaat wordt op de server geplaatst waar jouw website gehost wordt. Dit SSL certificaat valideert de identiteit van je website. Zo bevat het certificaat onder andere informatie over het domein, de certificaathouder en de organisatie die het certificaat heeft uitgegeven.

Het beste is om bij jouw hosting partij het SSL certificaat aan te vragen en deze door hen te laten plaatsen. Een SSL certificaat kun je in verschillende prijsklassen krijgen afhankelijk van jouw wensen. Ze kunnen zo goedkoop zijn als €9 per jaar of zo duur als €130 per jaar. Daarnaast vragen de meeste hosting partijen ook nog een bedrag voor het aanvragen en installeren van het certificaat (reken op ongeveer €50).

Je zal bij je hosting partij een eigen IP adres moeten aanvragen wat ook aardig in de papieren kan lopen. Gemiddeld kost dit zo’n 20 tot 30 euro per maand.  

Conclusie: HTTPS ja of nee?

Hoewel je nog steeds veel tijd moet besteden aan het maken van content is het verkrijgen van een HTTPS verbinding goedkoper (lees gratis) en makkelijker geworden. Daarnaast wordt je nu daadwerkelijk beter gevonden met een HTTPS verbinding dus is het zeker de moeite waard!

Hoe..? Bespaar je al die technische moeite laat staan de kosten!

Bizz Promotions Webdesign levert bij alle nieuwe websites geheel gratis een erkende beveiligde https certificaat.


Voordeel bij een beveiligde website.

* Vertrouwen bij uw bezoeker.

*Hogere ranking bij Google,


Voor meer info bel of mail.

Bizz Promotions Webdesign Emmen voor een veilige betrouwbare website.